Mer än 350 barn provar boule under Solnas Sommarlovsfestival

Över 350 barn provar boule under två dagar, när Solna Stad arrangerar Sommarlovsfestival. Alla är jättenöjda: från barnen till Fritidsförvaltningen och Kommunalråden som kommer förbi. Men var barnen ska få hålla liv i intresset efter sommarlovet, har Solna Stad inte någon lösning på...

AIK:s Sommarlovsboule är igång, för tredje året i rad. Vi börjar med två dagar på Solna Stads Sommarlovsfestival på Skytteholmsfältet, onsdag och torsdag före Midsommar.

Långt över 350 barn köar upp självmant, under de två dagarna. Tre gånger fler barn än på förra årets Skolavslutningsfestival på Skyttan. Då tyckte vi att det var otroligt mäktigt och svårt att toppa. Så fel vi hade!!! Det är den i särklass populäraste aktiviteten på Sommarlovsfestivalen dessa två dagar. Alla är supernöjda.

Nu fattas bara en boulehall för kunna att bedriva kontinuerlig barn- och ungdomsverksamhet under resten av årets åtta månader…

Christian ”Sampa” Sandberg kommer förbi och visar skills

Alla barn vill inte spela fotboll eller hockey, men alla barn har rätt att få hitta sin idrott och kunna utöva den. Barnkonventionen. Den som blir lag vid årsskiftet.

Fortsatt trevlig Midsommar på er! 🖤💛

/AIK Ungdomsboule