MP bröt sviten för handbollsherrarna

AIK Handbolls herrlag förlorade borta mot MP med 32-25

AIK Handbolls herrlag åkte denna dag till Farstahallen för match mot Matteuspojkarna. AIK kom till Farsta med 4 raka vinster i bagaget och denna söndag skulle det visa sig vara stopp på den segersviten.

Lagen började jämnt och tendensen under hela den första halvleken var att AIK gjorde ryck som MP lyckades täppa till. Halvleken slutar med att AIK tappar bollen och MP får kontra in 14-15 som blir halvtidsresultatet.

Känslan i halvlek är att inget riktigt fungerar i AIK för dagen medan det mesta verkar fungera för hemmalaget så AIK bestämmer sig för att försöka kämpa sig genom oflytet för man leder trots allt med 1 mål efter en svag första halvlek. ”Det borde lossna snart!”.

Andra halvlek bli om möjligt ännu svagare av AIK där lagen följa åt länge men det blir MP som under sista kvarten tar över händelserna totalt. AIK spelar slarvigt, med dålig struktur både framåt och bakåt och detta utnyttjar MP på bästa sätt vilket resulterar i ett totalt ras för AIK men en stabil seger för MP. Slutresultatet stannar vid 32-25 och förhoppningen är att att detta var en rejäl tillfällig svacka för nästa helg så tar AIK emot topplaget Uppsala hemma.