Nya framgångar för AIK Boule

Sista tiden har AIK boule levererat fina resultat runt om i landet. Flera spelare i föreningen har varit ute på tävlingar och hämtat hem medaljer!

I helgen var det ”Sundsvall Halloween cup”. En tävling som börjar med singel på fredagen, dubbel på lördagen och trippel på söndagen. Där lyckades Annelie Westin ta ett silver i den öppna singeln där totalt 50 spelare deltog och i söndagens trippel tog Dan Tingvall och Annelie Westin från AIK tillsammans med Håkan Jonsson från Sundsvall ytterligare ett silver.  Så två medaljer på en helg!

Den 26/10 var det tävling i Eskilstuna, öppen dubbel ”Oktoberboule i arenan”. Där kammade Jugu Ouldmoussa och Ludde Lundin hem en finfin tredjeplats så stort grattis till dem för bronset och sitt fina spel den dagen!
I samma tävling deltog även Anki Stubbendorff och Jakob Stubbendorff om tog sig hela vägen till B-finalen som tyvärr förlorades, men stort grattis till dem också för deras prestation!

Samtidigt denna helg pågick Stadskampskvalet ute i Prins Bertils Boulehall på Djurgården. Det är ett kval (mixtrippel)där de bästa fem lagen får äran att representera Stockholm i en årlig turnering i Helsingfors. Vi hade två spelare från AIK, Krister Lindberg och Tanja Westin, som tillsammans med Chai Kedeskog från Boulero lyckades kvala sig till en plats och nu får resa till Finland för att spela i slutet av november! Lycka till och stort grattis!

Ytterligare tävlingar kommer framöver och vi ser fram emot fler fina resultat!