Oscar Pettersson utnämnd till årets tränare

Efter en fantastisk säsong med ett SM-guld som resultat belönades Oscar Pettersson Hasselgren för sina insatser med utmärkelsen "årets tränare" av Svenska Bandyförbundet.

Svenska Bandyförbundet skriver följande på sin hemsida:
”Genom sitt stora ledarskap, lugn, taktiska blick, målmedvetenhet samt sin förmåga vid teambildning och skapande av laganda, har Oscar haft en betydande roll för både AIK Dam och det svenska damlandslaget under många år.”

– Jag blev lite förvånad när jag fick det här beskedet, men jag är glad och stolt, säger Oscar till SBF.

– Särskilt när man tittar på vilka som fått den här utmärkelsen innan, det är många stora ledare. Det är kul att dambandyn uppmärksammas på det här sättet. Även om jag får utmärkelsen så har jag tagit intryck och lärdom av många spelare och ledare genom åren. Utan många andra personer hade jag inte fått den här utmärkelsen, så jag har många att tacka, säger Oscar.

AIK Bandy vill rikta ett stort tack och grattis till Oscar för alla insatser han gjort för AIK Bandy under den gångna säsongen!