Pressmeddelande AIK Innebandy 20181214

AIK Innebandy storsatsar mot 2025 Nu kraftsamlar AIK innebandy för framtiden, samtidigt som föreningen stärker sin ambition vad gäller bredd, djup och spets. Genom Crowdfunding kampanjen ”ÄR DU EN AV OSS?” hoppas föreningen säkerställa satsningen på att återigen bli en av Sveriges ledande Innebandyföreningar.

Detta är också starten för AIK Innebandys resa mot 2025 och nya framgångar. Men vi behöver våra supportrars hjälp på vägen. Vår utmaning finns inte bara på innebandyplanerna utan gäller också finansieringen av vår verksamhet.

AIK innebandys motto är ”hjärta”, ”öppenhet” och ”ödmjukhet”! Med våra supportrars hjälp siktar vi mot att AIK Innebandy ska bli ledande vad gäller bredd, djup och spets. Vi ska vara ett naturligt val för alla som älskar innebandy oavsett ålder, bakgrund, kön, religion eller förmåga!

Vår målsättning är att vi ska vara ett topplag i de serier vi deltar i, men det viktigast är framförallt deltagandet!

På kampanjsidan https://crowdfunding.aikinnebandy.se har vi skapat attraktiva paket. Innehållet är skapat för såväl supportern på läktaren som för företag som vill stötta vår uppväxling och vara med på framgångsresan.

Målsättningen med Crowdfundingen är att insamlingen skall ge ett välbehövligt tillskott om 2 500 000kr till föreningen. Ett belopp som säkerställer vår satsning på såväl barn- och ungdomssidan som för våra dam och herr-representationslag. Oavsett måluppfyllelse kommer Crowdfundingen genomföras!

Crowdfundingen pågår till och med den 17 mars 2019.
Under perioden kommer insamlat belopp löpande redovisas på https://crowdfunding.aikinnebandy.se

Insamlade medel går oavkortat till föreningens helt ideellt bedrivna verksamhet.