Prova På-helg med AIK Ungdomsboule

Är du mellan 6 – 17 år och nyfiken på boule? Då är du välkommen till Liljeholmshallen helgen 21 – 22 oktober. AIK Ungdomsboule arrangerar då en Prova På-helg för alla boule-nyfikna barn och ungdomar i Stockholm. Naturligtvis är det gratis och klot lånar du på plats.

Hösthelger kan vara gråa, regniga och tråkiga. Varför inte testa en ny sport? Boule är en precisions- och strategiidrott som alla kan spela. Man måste inte vara stor, stark eller snabb. Killar och tjejer spelar tillsammans i lag, där laget som spelar smartast vinner. Det är precis så roligt och spännande, som det låter.

Låter det kul? Ta med dig kompisarna och testa det som kan bli en ny OS-idrott under sommar-OS i Paris 2024.

Adressen: Liljeholmshallen, Mejerivägen 4 (T-Liljeholmen).

Anmäl dig med namn och ålder senast tisdag den 17 okt, till ungdomsboule@aik.se

Då får du veta vilken tid du är välkommen. Vi vill ju naturligtvis att du ska få prova på boule tillsammans med jämnåriga. Det blir ju roligare då.

Tycker du att det är roligt med boule och vill fortsätta, kostar det 50 kr första året att vara med i AIK Ungdomsboule. Då ingår försäkring i avgiften. Andra året kostar det 100 kr. Idrott ska vara roligt och billigt.

Under okt – mars tränar vi inomhus på helgerna. Vi tränar och spelar boule 90 min en gång/vecka, i Liljeholmshallen. Träningsavgiften är 100 kr för hela inomhusperioden.

Under april – sept tränar vi utomhus i Solna och då är det gratis om du är med i AIK Ungdomsboule.

För att träna och spela med AIK Ungdomsboule, behöver du inte vara medlem i AIK. Men vill du sedan börja tävla mot andra ungdomar i andra föreningar, måste du vara medlem i AIK. Är du under 13 år, kostar det 100 kr/år att vara medlem i AIK. Är du mellan 13 – 18 år, kostar det 150 kr/år.

Som mest kostar det alltså 300 kr första året (medlemskap, aktivitetsavgift och träningsavgift inomhus), om du är mellan 13 – 18 år.

Föreningsidrott bli inte billigare. Då kan du dessutom tävla både på DM och SM, åka billigt på ungdomsläger och spela juniortävlingar.

Välkommen till Prova På-helgen!