Summering Sundsvallslägret

AIK vann 1 av 2 träningsmatcher uppe i Sundsvall i helgen

Denna helg har AIK Handbolls herrlag varit uppe i Sundsvall på träningsläger där man har tränat, spelat 2 matcher mot Sundsvall och Brännan samt kört en del Team Building.

Lördagens match mot Sundsvall som AIK även kommer att möta i serien blev en jämn historia där båda lagen spelade runt på spelare och testade olika saker innan domaren blåste av med en seger för AIK med 25-23.

Foto: Elisabeth Petersén
Foto: Elisabeth Petersén

Under kvällen jobbade laget med målsättning inför det kommande seriespelet samt genomförde val av lagkapten och spelarråd. Detta gjordes klart under söndagsförmiddagen så nu är de detaljerna klara och kommande helgs klubbläger i Katrineholm ska bland annat ägnas åt att sätta detaljerna för detta.

Efter en hård men rättvis freesbeegolf-match på Norra berget avslutade AIK helgen med match mot div1-laget Brännan. Spelmässigt blev det en relativt jämn historia men Brännan var mer effektiva att straffa AIK vid tekniska misstag och vann med en elvamålsmarginal vilket känns logiskt med de olik nivåerna som lagen ligger på just nu.

Foto: Elisabeth Petersén
Foto: Elisabeth Petersén

Summa summarum så har det varit en nyttig helg för AIK där man laget har kommit samman mer, fått 2 tuffa matcher i kroppen samt nu har fått ett formbesked som man kan jobba vidare med för att se till att toppa formen till seriestart om 2 veckor.