Tävlingar, diplom och sång under AIK:s femkamp

Under söndagen (25 november) avgjordes årets upplaga av Femkampen - AIK Friidrotts klubbtävlingar för de yngsta aktiva. Först blev det fort, högt och långt, därefter AIK-sång, diplomutdelning och lagfotografering.

Femkampen är en årlig tradition där AIK Friidrotts yngsta testar sina färdigheter och de äldre hjälper till som funktionärer, tillsammans med styrelse och föräldrar.

Som vanligt blev det en trevlig tillställning där de svartgula friidrottarna fick springa två distanser, hoppa längd och höjd och kasta kula. Några av föräldrarna hann dessutom med ett informationsmöte med styrelsen.

Efter tävlingarna blev det AIK-sång med Leo Rubio, så klart, och därefter diplom till både de som tävlat under dagen och de äldre som under året vunnit SM-medaljer åt sig själva och AIK. Avslutningsvis en lagbild för att föreviga årets upplaga av Femkampen.

AIK Friidrott femkampen 2018Tränare Anders Nyberg skjuter iväg en av många startgrupper. AIK Friidrott femkampen 2018Leo Rubio hjälper AIK Friidrott med mycket, den här gången att sjunga AIK. AIK Friidrott femkampen 2018Några av AIK Friidrotts duktiga ledare. AIK Friidrott femkampen 2018Diplomutdelning. AIK Friidrott femkampen 2018Fotografering inför anhöriga. AIK Friidrott femkampen 2018Lagbild från 2018 års Femkampen.