Trogen avliden

AIK har förlorat en trogen medlem, Gun Widell. Första gången hon såg en AIK match var hon 7 år och varit AIK trogen sedan dess.

 

 

 

 

 

Bilden är tagen på Gun Widell när hon var på en av alla hennes fotbollsmatcher.

 

Första gången hon såg en AIK match var hon 7 år och varit AIK trogen sedan dess. Första gången hon sjöng offentligt var i Barnens Brevlåda med farbror Sven. Då var hon 5 år.

Hon har också varit Solnas amatörteater trogen. Stått på scenen Augustendal i många år och haft huvudroller i våra folklustspel. Det var där jag fann henne och fick i flera år spela pjäser tillsamman med henne. Hon var min mentor. ALLTID GLAD OCH PIGG. Snar till skratt och sjung gärna. Senast var hon med i vår nyårsrevy 2017-2018 och gjorde ett bejublat sångnummer om AIK och Råsunda Stadion. Texten skrev hon själv. Inte ett öga var torrt i publiken. Vi i ensemblen grät VARJE gång.

Som ni förstår saknar jag henne djupt i själen. Solna Amatörteater har förlorat sin primadonna. AIK har förlorat en hängiven support. Hon lämnar efter sig glada minnen till oss alla. Hon skulle i oktober fyllt 83 år.

Mvh
Laila Hanqvist