Uppstart säsongen 2014/2015

Med ny tränare och flera nya spelare så laddar nu AIK Handbolls herrlag för den stundande säsongen som drar igång med hemmapremiär nu på söndag 28/9 kl. 15:00 i Solnahallen.

Innan sommaren träffades AIK Handbolls herrlag i Solnahallen och startade upp säsongen 2014/2015 med ny tränare och några nya spelare. Man drog genast igång med att planera inför den kommande säsongen och att kollektivt försäsongsträna med Eken Cup som delmål inför sommaruppehållet.

Under uppehållet så följde samtliga spelare ett rekommenderat träningsprogram och några möttes upp några gånger i veckan för att köra tillsammans för att få till kontinuiteten och gruppdynamiken.

I augusti satte laget igång att träna igen och med mycket styrketräning på passen tre gånger i veckan blandat med ett par grillningar, Beachhandbollscup i Uppsala, lagläger i Sundsvall, klubbläger i Katrineholm samt träningsmatcher mot idel div 2-motstånd har nu förberett laget inför den stundande seriepremiären hemma mot Upsala IF söndag 28/9 kl. 15:00.

Truppen har successivt växt under resans gång och i dagsläget så är det full fart på träningar och stor konkurrens då det finns utmanare på alla platser.

Målsättningen för säsongen är hög och avancemang till div 2 är det som gäller.

Väl mött i Råsta Park på söndag!