AIK Handboll:

AIK Handboll – glädje och passion AIK Handboll växer så att det knakar. Från att vara en liten sektion i periferin har det skett en markant utveckling. Idag har sektionen cirka 300 aktiva barn och ungdomslag i alla åldrar. Vi kanske inte är den sektion i AIK-familjen som syns och hörs mest men är en … Fortsätt läsa

SENASTE NYHETERNA
AIK Handboll:

AIK spelar i allsvenskan nästa år – klara seriesegrare

Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt! Vi har som bekant lyckats med en oerhört stor prestation hittils i säsongen och redan blivit klara seriesegrare! Detta innebär att våra Damer spelar i Allsvenskan nästa år! Onsdagen den 4/3 klockan 19:30 är det alltså fest i Solnahallen efter att slutsignalen gått för den sista hemmamatchen för säsongen! Alla ungdomslag uppmanas … Fortsätt läsa AIK spelar i allsvenskan nästa år – klara seriesegrare

AIK Handboll:

Två blytunga poäng till AIK mot Tumba (fortsatt obesegrade!)

I Solnahallen var det idag lite av seriefinal, mellan AIK, som leder div. 1 norra och skyggande 2:an Tumba, bara 1p bakom AIK… dock har AIK en match mindre spelad. Ändå en viktig match match för båda lagen då serien nu vänder. I senaste bortamatchen drog AIK det längsta strået, och vann med uddamålet, 25-26. … Fortsätt läsa Två blytunga poäng till AIK mot Tumba (fortsatt obesegrade!)

AIK Handboll:

Hemmaförlust för AIK mot rivalen Skånela IF 25-34 (10-14)

I Solnahallen igår, fredagen den 3 jan, hade ett stort antal handbollsintresserade sökt sig för att se herrallsvenskan första omgång efter jul och nyårsuppehållet. Denna kväll stod Skånela IF, SIF, för motståndet. Senaste laget möttes slutade en tät mach med ett oavgjort resultat 26-26. I den matchen saknade AIK Gustav Rydergård, som tillsammans med Jesper … Fortsätt läsa Hemmaförlust för AIK mot rivalen Skånela IF 25-34 (10-14)

AIK Handboll:

Damerna fortsatt obesegrade!!!

Idag bar det ut till Tyresö för match för vårt starka damlag. Vi ställdes mot ett Tyresö som förra helgen var uppe i Boden och spelade 17-17 och Boden som innan denna match vann mot Tumba! Så de var ingen plats för underskattning, och så blev inte fallet utan vi trampar gasen i botten ifrån … Fortsätt läsa Damerna fortsatt obesegrade!!!

AIK Handboll:

Hemmaseger för AIK dam 32-25 (16-16)

AIK tog idag emot VästeråsIrsta HK. VästeråsIrsta som för dagen leddes av fd. AIK spelaren Sarah ”Frasse” Fransson. Kl. 14:00 blåser domarna igång matchen i Solnahallen och det är ett taggat VästeråsIrsta som startar matchen starkast. VästeråsIrsta spelar en snabb och effektiv handboll och får också några enkla mål på kontring. Efter 10 spelade minuter … Fortsätt läsa Hemmaseger för AIK dam 32-25 (16-16)

AIK Handboll:

AIK herr delar på poängen med Rimbo HK – 29-29 (15-16)

Efter våra damers match mot VästeråsIrsta var det dax för AIK herr att ta emot Rimbo HK. Rimbo är en svår motståndare med flera spelare som kan avgöra en match. Kl. 17:00 blåser domaren igång matchen. I inledning av matchen känns Rimbo hungrigare. Man spelar med ett högre speltempo än AIK och är väldigt kliniska … Fortsätt läsa AIK herr delar på poängen med Rimbo HK – 29-29 (15-16)

Fler handbollsnyheter