AIK Handboll:

Premiärmatch för AIK handboll

AIK handboll skulle önska att så många som möjligt kan och vill komma och se på premiären mot Hammarby i Solnahallen klockan 15.00 lördagen den 14 september.

SENASTE NYHETERNA
AIK Handboll:

SPONSOREVENT, En Match Mot Cancer

Snart är det dags för våra handbollskillar att ge sig in i hetluften igen. Vårsäsongen startar med två bortamatcher mot Ystad IF och Hammarby. Första hemmamatchen, 10 feb kl 17.00, startar med ett SPONSOREVENT. Hälften av entréintäkterna kommer skänkas till Cancerfonden.

AIK Handboll:

Henrik sammanfattar höstsäsongen

Inledningen av säsongen gav oss ingen framgång att bygga vidare på och efter 12 omgångar var vi fortfarande utan poäng och uträknade av alla.

AIK Handboll:

Storförlust mot Malmö HK 19-31 (11-13)

Årets sista hemmamatch blev en tråkig tillställning ur AIK synvinkel. Malmö hade revansch att kräva sedan sist i Baltiska Hallen och vår snodda poäng där.

AIK Handboll:

Julmys i Solnahallen ikväll 21 dec kl 19.00

Det såg länge mörkt ut, men nu är AIK att räkna med igen efter tre segrar och ett kryss på de fyra senaste matcherna i Handbollsligan. Gnaget ligger fortfarande i sist tabellen men har minskat avståndet upp till kvalplatserna.

AIK Handboll:

Vi plockar poäng mot Malmö 22-22 (12-10)

Henrik sammanfattar poängplocket mot Malmö borta i Baltiska Hallen. En hög moral och en enorm vilja i AIK visar att en match varar i 60 minuter.

Handboll herrar:

AW, julmys och hemmamatch

Ta en paus i julstöket. På fredag 21 dec tar AIK Handboll Herrar emot IFK Skövde kl 19.00 i Solnahallen. Vi hälsar alla AIK fans välkomna att gå två för en. Det blir AW och julmys för stora och små.

Fler handbollsnyheter