AIK:s miljonprojekt

AIK:are kan nu stötta klubben genom att köpa något som ni redan idag använder dagligen, nämligen toalett- och hushållspapper, med leverans direkt hem till dörren.

Att hitta nya inkomstkällor är något som vi dagligen arbetar med, ett arbete som är både roligt och utmanande. Jag vill förtydliga att det är få förunnat att kunna jobba med och för så pass närvarande och hängivna supportar som just vi i AIK har.

Samtliga AIK:are kan nu stötta vår klubb genom att köpa något som ni redan idag använder dagligen, nämligen toalett- och hushållspapper, och självklart kommer ni att få det levererat direkt hem till dörren.

Genom att beställa det genom AIK kommer ni vid varje beställning att bidra med 50 kr till vår organisation för ett pris som är konkurrenskraftigt inom handeln.

Vi är idag närmare 19 000 medlemmar runt om i Sverige som alla älskar vårt kära AIK. Om 5 000 av oss skulle välja att handla sitt papper denna väg skulle det innebära EN MILJON KRONOR till AIK, därav namnet på projektet.

Så gör som jag redan har gjort, gå in på mittpapper.se/AIK och gör er beställning redan idag. Tillsammans blir vi starkare!

Thomas Edselius, AIK