AIK Handboll:

AIK Handboll – glädje och passion AIK Handboll växer så att det knakar. Från att vara en liten sektion i periferin har det skett en markant utveckling. Idag har sektionen cirka 300 aktiva barn och ungdomslag i alla åldrar. Vi kanske inte är den sektion i AIK-familjen som syns och hörs mest men är en … Fortsätt läsa

SENASTE NYHETERNA
AIK Handboll:

Hemmaseger för AIK dam 32-25 (16-16)

AIK tog idag emot VästeråsIrsta HK. VästeråsIrsta som för dagen leddes av fd. AIK spelaren Sarah ”Frasse” Fransson. Kl. 14:00 blåser domarna igång matchen i Solnahallen och det är ett taggat VästeråsIrsta som startar matchen starkast. VästeråsIrsta spelar en snabb och effektiv handboll och får också några enkla mål på kontring. Efter 10 spelade minuter … Fortsätt läsa Hemmaseger för AIK dam 32-25 (16-16)

AIK Handboll:

AIK herr delar på poängen med Rimbo HK – 29-29 (15-16)

Efter våra damers match mot VästeråsIrsta var det dax för AIK herr att ta emot Rimbo HK. Rimbo är en svår motståndare med flera spelare som kan avgöra en match. Kl. 17:00 blåser domaren igång matchen. I inledning av matchen känns Rimbo hungrigare. Man spelar med ett högre speltempo än AIK och är väldigt kliniska … Fortsätt läsa AIK herr delar på poängen med Rimbo HK – 29-29 (15-16)

AIK Handboll:

Seger med ett mål mot Tumba, 25-26 (11-15)

AIK startade första halvlek mycket bra mycket tack vare Ella Sjöberg och Linnea Lindh och gjorde sedan ett litet ryck precis i slutet. Andra halvlek var upp & ner. Det började med att AIK tappade sin ledning och tvingades ta en tidig timeout. Man drog sedan ifrån igen och hade 25-20 med 10 kvar. Tumba … Fortsätt läsa Seger med ett mål mot Tumba, 25-26 (11-15)

AIK Handboll:

AIK hemmabesegrade RP IF Linköping 34 – 24 (19 – 13)

AIK gästades av RP från Linköping igår eftermiddag. En titt i tabellen, en match där toppen möter botten på allsvenskan. AIK har gått starkt i inledningen av säsongen och RP haft problem med sitt spel och endast tre vinster på de spelade nio omgångarna. I matchinledningen följs lagen åt, men det infinner sig snart en … Fortsätt läsa AIK hemmabesegrade RP IF Linköping 34 – 24 (19 – 13)

AIK Handboll:

SPONSOREVENT, En Match Mot Cancer

Snart är det dags för våra handbollskillar att ge sig in i hetluften igen. Vårsäsongen startar med två bortamatcher mot Ystad IF och Hammarby. Första hemmamatchen, 10 feb kl 17.00, startar med ett SPONSOREVENT. Hälften av entréintäkterna kommer skänkas till Cancerfonden.

AIK Handboll:

Henrik sammanfattar höstsäsongen

Inledningen av säsongen gav oss ingen framgång att bygga vidare på och efter 12 omgångar var vi fortfarande utan poäng och uträknade av alla.

Fler handbollsnyheter