Henrik sammanfattar höstsäsongen

Inledningen av säsongen gav oss ingen framgång att bygga vidare på och efter 12 omgångar var vi fortfarande utan poäng och uträknade av alla.

Det har varit en tuff prövning under hösten för alla inblandade, en förening med sin organisation skulle anpassas till handbollsligan och en nästan helt förändrad spelartrupp med ny tränare skulle på kort tid hitta rätt i sina roller.

Några justeringar av vårt försvarsspel och ett tydligare anfallsspel med större tålamod var delvis anledningen till att prestationerna blev bättre och resultaten av poäng kunde komma.

Jag är imponerad av hur laget har jobbat under hösten, att trots alla förluster och motgångar har spelarna kommit till träningar och möten med en positiv attityd, fast beslutsamma att göra sin egen och lagets prestation bättre.

Med en allt för tunn spelartrupp orkade vi inte hålla vår formtopp hela vägen till speluppehållet men vi har visat för oss själva och andra att vi blir att räkna med när säsongen ska spelas färdigt under våren 2019 och det är något vi alla ser fram emot.

Tillsammans med alla ledare och spelare vill jag önska alla som stöttat oss under hösten ett Gott Nytt År.

-Henrik Schneider
Huvudtränare AIK Handboll Herr