Seger med ett mål mot Tumba, 25-26 (11-15)

AIK startade första halvlek mycket bra mycket tack vare Ella Sjöberg och Linnea Lindh och gjorde sedan ett litet ryck precis i slutet.

Andra halvlek var upp & ner. Det började med att AIK tappade sin ledning och tvingades ta en tidig timeout. Man drog sedan ifrån igen och hade 25-20 med 10 kvar. Tumba gick upp på dubbelpunkt vilket stressade AIK och man tappade mål efter mål till 25-25. I matchens sista minut så har Tumba bollen och går för ett segermål men med ett grymt försvar och mv-spel så lyckas vi erövra bollen och med matchens sista kast lyckades dock Louise Gränström, som bara spelat försvar hittills i matchen sätta en kontring och AIK vinner med uddamålet.

En riktigt skön seger mot serieledarna. Vi ligger nu en poäng efter men med en match mindre spelad.

Nästa match är hemma den 1/12 kl 14.00 då möter vi VästeråsIrsta HK. Kl 17.00 spelar herrarna mot Rimbo.

Målgörare
Tumba: Malin WINGÅRD 2, Lisa AHLÉN 1, Tilda LIDÉN 5, Jessica RYDBERG 7, Sara AGGEFORS 3, Johanna HANSON 3, Sabina THIMAN 4

AIK: Linnéa LINDH 7, Ida LINDLÖF 6, Ella SJÖBERG 4, Emma BERG 2, Emilia AASTRUP 4, Alma CLEVE 1, Louise GRÄNSTRÖM 1, Vilborg PETURSDOTTIR 1

Domare: Jacob Linder & Jack Watson