Välkommen till AIKs årsmöte och den nyinstiftade AIK Galan!

Lördagen den 22 september blir det en heldag i sann AIK-anda i Solnahallen. Dagen inleds med årsmöte, AIKs viktigaste forum där medlemsdemokratin och hjärtat för AIK står i fokus. Som ett nytt inslag för i år inför vi AIK Galan – en riktigt härlig AIK-kväll!

Du har väl inte missat att det är något speciellt med årsmötet den 22 september i år?

Att det hålls i Solnahallen är lite speciellt. Men det mest speciella är att det direkt efter Årsmötet för första gången hålls en AIK-Gala, för alla oss med hjärtat färgat av världens vackraste klubbmärke.

AIK Galan. Smaka på ordet. Här bjuds inte bara på god mat där man slipper sitta vid galabord, utan får gå runt och mingla istället. Här bjuds också på underhållning, för stor som liten, du får chansen att testa idrotter och inte minst; möjligheten att träffa dina idoler.

Klicka HÄR för att anmäla dig!
Biljetter skickas inte ut, man prickas av vid entrén.

Körschema för AIK Galan.

16.30 Dörrarna öppnas!

16.30 – 19.00
Träffa AIK:s ledare, profiler och spelare och prova på alla idrotter på plats. Flera uppställda barer & matförsäljning. Dj Rasmus Lindwall.  Gnagishörna för de minsta. Vinnaren i AIK tatueringstävlingen utses på scenen och tatueringen påbörjas live!

19.00-21.00
Konferencier Viktor Petrovski leder oss genom resten av kvällen med artister som Queff, Adam Tensta, Dogge Doggelito & Leo Rubio live på scenen.
Prisutdelningar av:
Årets eldsjäl
Årets samarbete
Årets prestation
Årets ledare
Årets supporterinitiativ
och
Årets medlem.

Du är väl med och röstar fram Årets prestation? Rösta HÄR.
Omröstningen pågår till den 20 september.

21.00
Eftermingel med DJ

22.00 Galan stänger

 

Klicka HÄR för att anmäla dig!
Biljetter skickas inte ut, man prickas av vid entrén.

 

 

 

 

Varmt välkommen!

AIKs Huvudstyrelse