Välkomna till 2014 års första Gnagisland!

Hjärtligt välkomna på årets första Gnagisland söndagen den 11 maj innan AIK tar emot Mjällby AIF på Friends Arena.

Ansiktsmålning, AIK-ballonger, hoppborgar, fiskdamm och en massa annat roligt utlovas till alla barnen. Gnagis och Lill-Gnagis finns självklart på plats med varma goa kramar till alla.

Träffa Riddare Svarthjärta och Riddare Guldhjärta i deras tält och bli dubbad till AIK-riddare samt att man får ett fint diplom som man kan ta med hem och hänga på väggen.

I AIK Shops tält kan du handla mängder av fina svart gula souvenirer. Passa på att inhandla Gnagis gosedjur och AIK-godispåsen som helt enkelt är den snyggaste godispåsen i stan!

Dagen till ära flyttar Lekplaneten från Solna Centrum ut till Gnagisland. Kom förbi och se vad världens bästa leksaksbutik hittar på!

gnagisklubben_dozzie

På scenen underhåller trollkarlen och underhållaren Dozzie med sin fartfyllda och roliga föreställning kl 14:00. Det blir trollformler, trollstavar, hamburgare, fantastiska trick och många skratt. Dozzie blev Svensk Mästare i Barntrolleri 2012.

På scenen uppträder även Musickidz med sina fantastiska sångare dels kl 13:00 och även kl 13:45.

Missa inte godisregnet från scenen när vi avslutar Gnagislandet för att gå in på matchen och heja på världens bästa lag!

Vi startar Gnagislandet kl 12:00 och håller på till ca 14:40 så att ni hinner in till matchen i tid. Välkomna alla gnagare!

Biljetter till matchen köps enklast här.

Text: Susanne Haakala