Hjälp oss vinna SM-guldet!

AIK Bandy behöver stärka organisationen och övrigt runt vårt damlag för att kunna ta hem ett nytt SM-guld. Pengar behövs för att nå detta mål och fr.a. för att kunna engagera en tränare.

AIK BANDYS DAM- OCH UNGDOMSFOND

SM-GULDSKAMPANJEN 28 JUNI- 12 JULI

AIK Bandy behöver stärka organisationen och övrigt runt vårt damlag för att kunna ta hem ett nytt SM-guld. Pengar behövs för att nå detta mål och fr.a. för att kunna engagera en tränare. Målet med denna kampanj är att få med 10 st AIK Bandy-Hjältar till AIK Bandys Dam- och Ungdomsfond. Hjälp oss att nå vårt mål. Bli en Hjälte! Alla AIK-are har nu en möjlighet att stötta vårt duktiga damlag!”

Vi har höga mål för AIK Bandys damer och siktar på att bibehålla vår plats i seriesystemet och vinna SM-Guld nästa år. För att nå detta krävs ett långsiktigt arbete med fokus på att utbilda och utveckla egna talanger. Vi siktar även på att utveckla vår populära bandyskola för ungdomar på Bergshamra Arena. Fler och mer livskraftiga ungdomslag skapar förutsättningar för att på sikt ha ett A-lag bestående av flera egna produkter.

Spelare som ex Mikaela Hasselgren och Frida Erlandsson har bidragit starkt till vårt lag i flera år och båda dessa talanger kom tidigt in i AIK:s verksamhet. Nu börjar arbetet med att hitta och utveckla nästa generations Mikaela och Frida. För att nå detta mål behöver vi arbeta tillsammans och stödet från supportrarna har alltid varit avgörande för klubbens framgångar genom åren.

Mot bakgrund av detta har AIK tagit initiativ till denna insamlingssida. De ekonomiska medlen som kommer in går till att ta hand nya unga bandyspelare, fortsätta med en livaktig bandyskola och erbjuda ledare bra förutsättningar. Varje gåva oavsett storlek kommer att vara betydelsefull och göra skillnad. Det går att ge en engångsgåva men vi uppmuntrar alla att bli månadsgivare med valfritt belopp.

Du kan ge din gåva via kort, sms eller plusgiro.

Plusgiro: 653613-0

Ser framemot att ses på AIK:s hemmaplan framöver!

Mer information finns på http://foreningsinsamling.se/fundraisers/aik-bandy/

Bästa bandyhälsningar
/Styrelsen